Pasiruoškite, susikaupkite, išraskite! MED-EL vaikų išradimų konkursas prasideda

Ar kada girdėjote apie ideas4ears, išradimų konkursą vaikams? MED-EL ieško naujos kartos klausos technologijų išradėjų! Konkursas ideas4ears kviečia vaikus nuo 6 iki 12 metų iš viso pasaulio pateikti idėjų, kaip pagerinti klausos sutrikimų turinčių žmonių gyvenimo kokybę. Nuo pirmojo konkurso 2017 m. daugiau nei 850 vaikų iš 42 pasaulio šalių pateikė savo gyvenimą keičiančias idėjas. Daugiau apie tai galite rasti ideas4ears svetainėje.

Bet kodėl turėtumėte dalyvauti šių metų konkurse? Susipažinkime su keletu ankstesnių metų nugalėtojų ir pamatykime, kodėl dalyvauti ideas4ears yra puiki idėja jauniems, norintiems išradėjams:

Avery ir Raquel, JAV

2018 m. Avery ir jo jaunesnioji sesuo Raquel dalyvavo konkurse „idea4ears“. Šiandien Raquel naudoja du kochlearinius implantus ir turi daug pomėgių: ji groja pianinu ir dainuoja, yra puiki futbolininkė, žaidžia krepšinį ir dalyvauja savo mokyklos kroso/treko komandoje. Būtent dėl Raquel Avery nusprendė pateikti savo idėją: „Dalyvavau konkurse, kad rasčiau būdų, kaip palengvinti savo sesers gyvenimą“.

Ideas4ears netgi paskatino Avery ir toliau kurti: „Norėčiau ir toliau sugalvoti dalykų, kad padėčiau kitiems ir paversčiau pasaulį geresne vieta“, – sakė jis dar 2018 m. Dabar, 2021 m., Avery nori įgyti inžinieriaus išssilavinimą universitete nuo 2023 metų rudens.

Laurin, Vokietija

nuotrauka iš www.blog.mwdel.com

Jaunas KI vartotojas Laurin iš Vokietijos pademonstravo tikrą išradėjo dvasią: jis tris kartus dalyvavo konkurse „ideas4ears“, kol buvo išrinktas laimėjusiu išradėju 2020–2021 m.

„Aš esu Laurin, man 9 metai ir turiu du kochlearinius implantus“, – sako jis. „Norėčiau padėkoti savo tėvams, močiutei ir seneliui bei šeimai, kurie paskatino mane dalyvauti konkurse. Niekada nemaniau, kad būsiu vienas iš laimėtojų. Noriu paskatinti kitus vaikus veržtis į priekį, parodyti savo idėjas ir niekada nepasiduoti!“

Olivia, Naujoji Zelandija

nuotrauka iš www.blog.mwdel.com

Olivia iš Naujosios Zelandijos įstojo į ideas4ears 2017 m., o 2018 m. pavasarį gavo galimybę apsilankyti MED-EL būstinėje Austrijoje. Kodėl ji gavo tokią galimybę? Nes jos idėja „MED-EL Magic“ tiesiog įtikino žiuri!

„Mano idėja, pavadinta MED-EL Magic, apėmė naktinį procesorių (prietaisą, kuris sėdi ant mano magneto naktį, kol procesoriai yra džiovinimo įrenginyje), kuris susieja su mano žadintuvu, telefonu ir dūmų signalizacijos lipduku, kurį galite pasiimti pas draugus nakvynei. Taip pat buvo MED-EL ausų aksesuaras, kuris buvo saulės energija maitinamas audinys kepurėje / galvos juostelėje, kad būtų galima kaupti saulės energiją, kad būtų galima maitinti mano procesorius, ir MED-EL laikrodį, kuris jungiamas prie mano procesorių ir gali paimti garsą iš televizoriaus. arba muziką ir atsiųsti man į ausis“, – apie savo idėją pasakoja Olivia.

Beveik 13 metų kūrybingam protui nuo dvejų metų buvo implantuoti 2 kochleariniai implantai, o kitiems vaikams, turintiems klausos sutrikimų, ji turi aiškią žinią: „Didžiuokitės, kad esate kurčias, ir svajokite, kaip geriau padėti žmonėms. su KI!

Leon, Australija

2 KI naudotojas Leon dalyvavo MED-EL vaikų išradimų konkurse 2018 m. ir po to, kai buvo paskelbtas nugalėtoju, keliavo nuo Perto (Vakarų Australija) iki Insbruko (Austrija). Leon ir jo mama nė sekundei nesigailėjo dėl ilgos kelionės: „Geriausia buvo laimėti konkursą ir išvykti į Austriją į MED-EL būstinę. Man pasisekė susitikti su MED-EL implantų išradėju Ingeborg Hochmair ir sutikti žmones, gaminusius mano atskiras kochlearines dalis. Buvo labai ypatinga susitikti su visais žmonėmis, kurie padeda man girdėti kiekvieną dieną.“

Jaučiatės įkvėptas? Ar jūsų vaikas taip pat yra jaunasis išradėjas? Tada nelaukite ir būkite kūrybingi dabar! Laukiame idėjų išradimams, kurie palengvintų klausos sutrikimų turinčių žmonių gyvenimą. Nesvarbu, ar tai būtų visiškai naujo išradimo idėja, ar pasiūlymas, kaip toliau tobulinti esamus MED-EL klausos sprendimus – nekantraujame juos visus pamatyti!

Prašome pateikti savo vaiko idėją iki 2022 m. sausio 17 d. Ir, žinoma, bus prizas: padėka ir dalyvavimo pažymėjimas kiekvienam vaikui ir dar daugiau pasakiškų prizų, tokių kaip knygelės, planšetiniai kompiuteriai ir specialūs prizų paketai laimėjusiems vaikams.

Norite pradėti? Norėdami gauti daugiau informacijos ir dalyvauti konkurse, apsilankykite adresu https://www.ideas4ears.org/enter.