Naujasis RONDO 2: ypač paprasta naudotis!

Pristatome naujausią revoliucinį kochlearinių implantų kalbos procesorių – RONDO 2. Tai vienintelis rinkoje kalbos procesorius, pakraunamas bevieliu įkrovimo budu. Pamirškite baterijų keitimo rūpesčius – RONDO 2 leis Jums girdėti net iki 18 val. be rūpesčių!

Kas yra RONDO 2?

RONDO 2 – naujausias kalbos procesorius MED-EL kochleariniams implamtams. Tai pirmas pasaulyje bevieliu įkrovikliu pilnai įkraunamas procesorius. RONDO 2 yra kompaktiško, patogaus nešioti vienos dalies korpuso dizaino, jo korpusas talpina ritę, bateriją ir valdymo bloką. 2013 metais pasirodęs pirmosios kartos RONDO tuo metu taip pat buvo pirmasis vienos dalies korpuso kalbos procesorius

Kuo RONDO 2 skiriasi nuo kitų kalbos procesorių?

RONDO 2 yra pirmasis pasaulyje kalbos procesorius, kurio baterija įkraunama bevieliu įkrovikliu. Tai reiškia, kad Jums daugiau nebereikės pirkti ir keisti baterijų! Tiesiog palikite RONDO 2 ant įkrovimo kilimėlio nakčiai ir ryte džiaukitės pilnai įkrautu procesoriumi, leisiančiu Jums girdėti visą dieną.

Kam skirtas RONDO 2?

RONDO 2 gali būti naudojamas su visais MED-EL daugiakanaliais kochleariniais implantais, pagamintais per pastaruosius 25 metus: SYNCHRONY, CONCERTO, MED-EL CONCERT, SONATA, PULSAR, C40+, C40.

Kokio dydžio yra RONDO 2?

RONDO 2 yra neįtikėtinai mažas ir kompaktiškas – 46.8 mm ilgio, 35.9 mm pločio, 11.7 mm storio, sveriantis vos 14.5 gramų ir yra 17% lengvesnis nei jo pirmtakas RONDO. Supaprastintas korpuso dizainas leidžia jį pilnai paslėpti po plaukais. RONDO 2 nereikia tvirtinti už ausies, tai tikrai patiks akinius nešiojantiems žmonėms.

Kaip įkrauti RONDO 2 ir kiek ilgai tarnauja baterija?

RONDO 2 korpuse įtaisyta ličio jonų baterija, kuri įkraunama su bevieliu įkrovimo kilimėliu, todėl baterijų keisti nereikia! 4 valandų trukmės įkrovimas užtikrina iki 18 val. baterijos tarnavimo laiką – puikiai tinka procesoriaus įkrovimams naktį. Šis ilgo baterijos tarnavimo laikas įmanomas net naudojant didelio našumo nustatymus ar belaidžius priedus.
Pakrovimui esant neįmanomam, RONDO 2 taip pat gali būti naudojamas su įprastomis AAA baterijomis, tai suteiks apie 35 valandų papildomą veikimą.

Kokių spalvų yra RONDO 2?

RONDO 2 siūlo puikių stiliaus galimybių – spalvų spektro ir dangtelio dizaino įvairovę. Galima rinktis iš neutralių procesoriaus dangtelio spalvų: pilkos, rudos, juodos matinių ar blizgių paviršių. Taip pat iš 24 skirtingų tonų plaukus imituojančių dangtelių dizainų, kurie prisiderina prie plaukų visumos. Tuo tarpu drąsūs ir ryškūs dangtelio dizainai skirti mėgstantiems derinti nešiojamą procesorių prie savo ryškaus stiliaus.

RONDO 2 tvirtinimo priedai

Papildomam tvirtinimui galima naudoti tvirtinimą prie rūbų, tvirtinimo prie plaukų segtuką, rankenėlę, fiksavimo kilpą akiniams, sportinę galvos juostą.

Kaip prijungti RONDO 2 prie išmanaus telefono, muzikos grotuvo, televizoriaus ir pan.?

RONDO 2 gali jungtis prie Bluetooth ar induckinės kilpos ir taip padėti geriau girdėti tokiose triukšmingose aplinkose kaip šeimos susitikimai ar restoranai. ALD pagalba į procesorių galima perduoti garsą iš išmaniojo telefono, muzikos grotuvo, televizoriaus ir pan. ALD naudoja Bluetooth ir teleritės technologiją, todėl nereikia nuolat rūpintis išmaniojo telefono programinės įrangos naujinimais ar turėti tik tam tikro modelio telefono įrenginį. Bluetooth kaklo kilpos, tokios kaip Quattro 4.0 ar Artone 3 MAX, veikia su bet kuriais Bluetooth palaikančiais įrenginiais – iPhone, Android ir daugeliu kitų išmaniųjų telefonų.
Prisijungimo galimybę suteikia ir mini baterijos priedas. Visi šie prisijungimo būdai suteikia RONDO 2 galimybę prisijungti prie daugumos garso įrenginių.

Ar RONDO 2 atsparus vandeniui?

RONDO 2 korpusas yra apsaugotas nuo prakaito ir kitos drėgmės, todėl nereikės nerimauti, jei būsite užkluptas lietaus. Su specialiu WaterWear priedu galite visą dieną plaukioti baseine, ežere, vandenyne ir pan., nereikės rūpintis baterijos pakeitimu. RONDO 2 taip pat yra apsaugotas nuo dulkių ir prakaito, todėl yra patikimas ir lengvai prižiūrimas. Dėl drėgmei atsparaus dizaino, procesoriaus džiovinti specialiomis priemonėmis nereikia.

Ar lengva keisti nustatymus?

RONDO 2 yra lengviausiai valdomas iš visų procesorių, todėl yra idealus visiems, norintiems paprasto valdymo, mažai mygtukų ir jokio baterijų keitimo. RONDO 2 turi vieną įjungimo/išjungimo mygtuką. Įrenginys turi daugiakryptį mikrofoną ir veikia Automatiniu garso valdymo režimu, kuris sumažino poreikį keisti nustatymus nuotoliniu pulteliu. Šis paprastas valdymas itin naudingas vaikams, silpnaregiams ar rankų negalią turintiems asmenims.
Norintys keisti nustatymus specifinėse klausymo situacijose, tai gali padaryti naudojant FineTuner nuotolinio valdymo pultelį.

RONDO 2 garso kokybė

Mūsų unikali Triformance technologija RONDO 2 siekia perteikti kiek įmanoma artimiausią natūraliai klausai garsą. Svarbu prisiminti, kad vidaus implantas yra pagrindinė garso kokybę lemianti kochlearinio implanto sistemos dalis, būtent todėl norėdami pasiūlyti natūraliausią įmanomą garsą, siūlome platų spektrą lanksčių elektrodų.

Ar naudoti RONDO 2 yra pigiau nei kitus kalbos procesorius?

RONDO 2 neturi keičiamų laidelių ir beterijų, todėl jo priežiūros išlaidos yra minimalios. Dėl ekonomiško dizaino ir technologijos RONDO 2 yra vienas ekonomiškiausių naudoti ir labiausiai prieinamų kochlearinių implantų kalbos procesorių!