Specialus pasiūlymas

Specialus pasiūlymas WIDEX DREAM ir EVOKE klausos aparatams!

Klientų pamėgtieji WIDEX DREAM

Su 25 % nuolaida šių aparatų kaina prasideda nuo 270 €

Detalesnis garsas

DREAM klausos aparatai atkreipia dėmesį į detales. Jūs gaunate daug sodresnį ir aiškesnį garsą, kad galėtumėte patirti visą jus supantį pasaulį. Komfortu galite mėgautis net veikiami garsesnės aplinkos, pavyzdžiui, krepšinio rungtynėse saknduojant miniai ar žiūrint filmą su staigiais garso pokyčiais.  TopImage

Aiškesnė kalba

Dėl naujos technologijos, išsaugančios žmogaus balsą, galite kur kas labiau mėgautis pokalbiais, nesvarbu, ar esate pilname restorane ar koncerte – DREAM padeda sekti pokalbį, o ne triukšmą.

Jūsų svetainė

DREAM suteikia jums prieigą prie paskyros, kurioje yra visa informacija, unikali jūsų konkrečiam klausos aparato tipui ir klausos praradimo lygiui. Ši svetainė apima informaciją, susjusią su jūsų asmenine audiograma, programomis ir nustatymais. Taip pat rasite patarimus, kaip tvarkyti jūsų specifinį klausos aparato modelį, mokomuosius vaizdo įrašus ir kitų klausos aparato vartotojų atsiliepimus.

Suvaldykite spengimą ausyse

DREAM yra „Personal Zen“ – atpalaiduojančių tonų programa, įrodyta, kad ji padeda valdyti spengimą ausyse. Tai gali pritaikyti jūsų klausos priežiūros specialistas pagal jūsų poreikius.

Klausykite aukšto dažnio garsų

DREAM klausos aparatai koreguoja aukšto dažnio garsus, tokius kaip paukščių giesmė ar kalba, automatiškai juos pažemindami, kad galėtumėte juos aiškiai išgirsti.

Mėgaukitės televizoriumi, muzika ar klausykitės savo mobiliojo telefono

DREAM galima lengvai derinti su mūsų pagalbiniais DEX klausymo įrenginiais, todėl galėsite mėgautis žiūrėdami televiziją be aido, klausydamiesi muzikos ar naudodamiesi mobiliuoju telefonu – visa tai bevieliu būdu. Taip pat galite lengvai prisijungti prie FM transliacijos ir prie laidinio telefono. Garsas bus tiesiogiai transliuojamas į jūsų klausos aparatus.

Ilgesnis baterijų tarnavimo laikas less battery changes with DREAM

Nauja energijos taupymo technologija „DREAM“ padidina baterijų tarnavimo laiką maždzuag 20 proc. net ir naudojantis transliacijos funkcija. Tai reiškia, kad DREAM galite naudoti ilgiau ir jums nereikia taip dažnai keisti baterijų.

Klausos aparato modelis visiems

„DREAM“ yra dviejų įausinių modelių ir penkių užausinių modelių, įskaitant naująjį „DREAM FASHION“. Jūsų klausos priežiūros specialistas gali padėti jums pasirinkti geriausią klausos aparato modelį tinkantį jūsų klausai.

Išmanieji klausos aparatai WIDEX EVOKE

Su 30 % nuolaida šių aparatų kaina prasideda nuo 595 €

Jūs padėsite jam tapti išmanesniu

„Widex SoundSense“ technologija reiškia, kad kiekvieną kartą naudojant EVOKE, ji tobulėja – taip, kaip galite tikėtis iš išmanaus klausos aparato. Taip yra todėl, kad kai jūs ir kiti individualizuojate savo klausymo patirtį, EVOKE mokosi iš skirtingų situacijų.

Mes naudojame anoniminius duomenis tam, kad sukurtume vis geresnę klausymosi patirtį. Taigi puikus šiandien įsigytas klausos aparatas rytoj taps dar geresnis!

Jūsų gyvenima –  jūsų klausymosi poreikiai

EVOKE žino skirtumą tarp klasikinės ir popmuzikos, kaip kitaip skamba susitikimas nei vakarėlis, moka prisitaikyti viduje ir lauke – jis reaguoja į jūsų aplinką ir atitinkamai prie jos prisitaiko.

Kadangi garsai aplink jus visada keičiasi, klausos aparatas EVOKE reaguodamas į aplniką  naudoja „Fluid Sound Analyzer“ sistemą.

Lengva kaip keli paspaudimai

Išmokykite EVOKE, kaip jums labiau patinka girdėti, vos su keliais spustelėjimais EVOKE programėlėje. „SoundSense Learn“ funkcija suteikia jums du garso profilius. Tiesiog klausykite jų ir pasirinkite norimą garsą – tiek kartų, kiek norite.

Jūs sprendžiate, ką norite girdėtiHearing aid satisfaction is high in restaurants with EVOKE smart hearing aids

Kai esate triukšmingoje aplinkoje, jums reikia tokio klausos aparato, kuris sugebėtų filtruoti viską, kas gali atitraukti dėmesį nuo kalbos, tačiau tyliose situacijose norite išgirsti visas subtiliausias detales.

EVOKE turi įmontuotą „Fluid Sound Controller“, kuris nustato optimalų garsą skirtingoms garso aplinkoms. Dabar klausos aparatą galima lengvai koreguoti, o EVOKE greitai prisitaiko prie jūsų gyvenimo pokyčių.

 

Evoke smart hearing aids better sound

Šis klausos aparatas niekada nepamiršta

EVOKE niekada nepamiršta, bet kadangi šis klausos aparatas yra toks išmanus, galite pamiršti, kad jį nešiojate.

Dėl integruotos „SoundSense Adapt“ technologijos jis prisimena visus jūsų padarytus pakeitimus ir išmaniai juos taiko panašiose situacijose – net jei esate visiškai naujoje aplinkoje.

Evoke smart hearing aid natural sound

Tikroviškas garsas ateina natūraliai

Audiologijos pasaulyje kiekvienas garsas turi savo „receptą“. Ir kuo gyvesnis garsas, tuo lengviau jį girdėti. Štai kodėl mes EVOKE suteikėme natūraliausią garsą, kurį galite gauti iš klausos aparato.

Roko koncerte galbūt norėsite išgirsti metalą, bet ne metalinį garsą savo klausos aparate. Patirkite kokybės skirtumą patys.

Jei norite atsipalaiduotiEvoke hearing aids details

Ne visi nori valdyti savo klausymo patirtį. Kai norite niekuo nesirūpinti, išbandykite „Universal“ programą. Su ja EVOKE automatiškai prisitaiko prie jūsų poreikių ir aplinkos, naudodamas įmontuotas garso analizavimo ir kontroliavimo sistemas. Toks „autopilotas“ padės jums nesirūpinti dėl įvairių nustatymų ir galėsite atsipalaiduoti.

Patvarus ir atsparus

Nesijaudinkite, kad sušlapinus savo klausos aparatą reik vėl mokėti šimtus Eurų! Widex Evoke yra atsparus vandeniui. Garsiakalbiai ir mikrofonas yra labai atsparūs vandeniui ir atsparūs dulkėms, todėl tai yra viena iš patvariausių klausos aparatų rinkoje.

 

Skambinkite ir užsiregistruokite vizitui