WIDEX EVOKE – pirmasis išmanus klausos aparatas pasaulyje

Widex Evoke F2 and phoneŠis klausos aparatas tobulėja realiame gyvenime, kad taptų vis protingesnis.

Interaktyvios parinktys padeda intuityviai formuoti klausymosi patirtį ir, jei norite, suteikia jums visišką kontrolę.

O jei norite atsipalaiduoti – EVOKE automatiškai pritaiko klausos aparatą jūsų poreikiams ir aplinkai. Niekada nebuvo taip lengva užtikrinti puikų garsą užimtam gyvenimui.

 

 

JŪS PADĖSITE JAM TAPTI DAR IŠMANESNIU

„Widex SoundSense“ technologija reiškia, kad kiekvieną kartą naudojant EVOKE, ji tobulėja – taip, kaip galite tikėtis iš išmanaus klausos aparato. Taip yra todėl, kad kai jūs ir kiti individualizuojate savo klausymo patirtį, EVOKE mokosi iš skirtingų situacijų.

Mes naudojame anoniminius duomenis tam, kad sukurtume vis geresnę klausymosi patirtį. Taigi puikus šiandien įsigytas klausos aparatas rytoj taps dar geresnis!

JŪSŲ GYVENIMAS – JŪSŲ KLAUSYMOSI POREIKIAI Evoke hearing aids control

EVOKE žino skirtumą tarp klasikinės ir popmuzikos, kaip kitaip skamba susitikimas nei vakarėlis, moka prisitaikyti viduje ir lauke – jis reaguoja į jūsų aplinką ir atitinkamai prie jos prisitaiko.

Kadangi garsai aplink jus visada keičiasi, klausos aparatas EVOKE reaguodamas į aplniką  naudoja „Fluid Sound Analyzer“ sistemą.

 

LENGVA KAIP KELI PASPAUDIMAI

Norite dar asmeniškesnio garso?

Išmokykite EVOKE, kaip jums labiau patinka girdėti, vos su keliais spustelėjimais EVOKE programėlėje. „SoundSense Learn“ funkcija suteikia jums du garso profilius. Tiesiog klausykite jų ir pasirinkite norimą garsą – tiek kartų, kiek norite.

Niekada nebuvo taip lengva ir patogu keisti savo klausymosi parametrus čia ir dabar.

JŪS SPRENDŽIATE, KĄ NORITE GIRDĖTI Hearing aid satisfaction is high in restaurants with EVOKE smart hearing aids

Kai esate triukšmingoje aplinkoje, jums reikia tokio klausos aparato, kuris sugebėtų filtruoti viską, kas gali atitraukti dėmesį nuo kalbos, tačiau tyliose situacijose norite išgirsti visas subtiliausias detales.

EVOKE turi įmontuotą „Fluid Sound Controller“, kuris nustato optimalų garsą skirtingoms garso aplinkoms. Dabar klausos aparatą galima lengvai koreguoti, o EVOKE greitai prisitaiko prie jūsų gyvenimo pokyčių.

 

Evoke smart hearing aids better sound ŠIS KLAUSOS APARATAS NIEKADA NEPAMIRŠTA

EVOKE niekada nepamiršta, bet kadangi šis klausos aparatas yra toks išmanus, galite pamiršti, kad jį nešiojate.

Dėl integruotos „SoundSense Adapt“ technologijos jis prisimena visus jūsų padarytus pakeitimus ir išmaniai juos taiko panašiose situacijose – net jei esate visiškai naujoje aplinkoje.

 

Evoke smart hearing aid natural sound TIKROVIŠKAS GARSAS ATEINA NATŪRALIAI

Audiologijos pasaulyje kiekvienas garsas turi savo „receptą“. Ir kuo gyvesnis garsas, tuo lengviau jį girdėti. Štai kodėl mes EVOKE suteikėme natūraliausią garsą, kurį galite gauti iš klausos aparato.

Roko koncerte galbūt norėsite išgirsti metalą, bet ne metalinį garsą savo klausos aparate. Patirkite kokybės skirtumą patys.

 

JEI NORITE ATSIPALAIDUOTI Evoke hearing aids details

Ne visi nori valdyti savo klausymo patirtį.

Kai norite niekuo nesirūpinti, išbandykite „Universal“ programą. Su ja EVOKE automatiškai prisitaiko prie jūsų poreikių ir aplinkos, naudodamas įmontuotas garso analizavimo ir kontroliavimo sistemas. Toks „autopilotas“ padės jums nesirūpinti dėl įvairių nustatymų ir galėsite atsipalaiduoti.

 

PATVARUS IR ATSPARUS

Nesijaudinkite, kad sušlapinus savo klausos aparatą reik vėl mokėti šimtus Eurų! Widex Evoke yra atsparus vandeniui. Garsiakalbiai ir mikrofonas yra labai atsparūs vandeniui ir atsparūs dulkėms, todėl tai yra viena iš patvariausių klausos aparatų rinkoje.

Visi WIDEX EVOkE modeliai