7 dalykai, dėl kurių tėvai mėgsta SONNET 2

Renkate kochlearinį implantą savo vaikui? Tėvai visur vis labiau džiaugiasi naujuoju SONNET 2 garso procesoriumi. Štai 7 priežastys kodėl.

1. SONNET 2 skamba puikiai

Pirma, svarbiausias bet kurio garso procesoriaus aspektas: garso kokybė. „SONNET 2“ naudoja „FineHearing“ garso kodavimą, patobulintą foninio triukšmo mažinimą ir naują adaptyviojo intelekto technologiją, kad jūsų vaikas būtų nepriekaištingai girdimas, kad ir kur jis būtų. Klasėje, žaidimų aikštelėje, prie pietų stalo, SONNET 2 atpažįsta, kokioje garso aplinkoje yra jūsų vaikas, ir atitinkamai prisitaiko. Tokiu būdu jūsų vaikas visada gali girdėti geriausiai bet kokiu metu.

„Kai sėdėjome automobilyje pakeliui namo, aš kalbėjau ir jis mane suprato – nors nebuvau į jį atsisukusi. Tai man buvo „wow momentas“. Jis sakė, kad jam labai patinka SONNET 2, nes garsas yra daug geresnis. “

Michaela, KI vartotojo Florian mama (8 metai)

2. SONNET 2 yra atsparus vandeniui

Kochleariniai implantai nebūtinai reiškia, kad vasarą reikės būti toli nuo baseino. Naudodamasis daugkartiniais „WaterWear“ dangteliais, jūsų vaikas galės mėgautis vandeniu, o jums nereikės jaudintis, kad jų „SONNET 2“ sušlaps. SONNET 2 taip pat yra atsparus kasdieniams purslams, tokiems kaip lietus ir balos.

3. SONNET 2 auga kartu su jūsų vaiku

Kuo patogesnis jūsų vaiko garso procesorius, tuo daugiau jie jį nešios! Štai kodėl „SONNET 2“ turi įvairių dėvėjimo galimybių, kad būtų patogiau mažoms ausims. „BabyWear“ ir „ActiveWear“ priedai suteikia galimybę prie drabužių prisegti dalį ar visą vaiko procesorių, todėl jį lengviau dėvėti ant ausų. Vaikui augant, galite keisti nešiojimo variantus pagal tai, kas labiausiai tinka jūsų vaikui.

4. SONNET 2 transliuoja muziką (ir dar daugiau!)

SONNET 2 gali transliuoti muziką ir garsą iš telefonų, planšetinių kompiuterių, kompiuterių, televizorių ir daugelio kitų įrenginių naudodamas „AudioLink“. Į kišenę telpantis „AudioLink“ jungiasi prie įrenginių „Bluetooth“ ryšiu (pavyzdžiui, telefonai ar planšetiniai kompiuteriai) arba laidu (senesniems įrenginiams, tokiems kaip CD grotuvai), tada belaidžiu ryšiu perduoda garsą į jūsų vaiko „SONNET 2“. Tokiu būdu jie gali aiškiai girdėti telefoną, žiūrėdami televizorių ar mokykloje naudodamiesi kompiuteriu.

5. SONNET 2 rodo, jei kažkas negerai

Būdami tėvais norite būti tikri, kad jūsų vaiko procesorius visą laiką dirba. Ir tai daro tik „SONNET 2“ tikrinimo funkcija. Naudojama paprasta žalia ar raudona lemputė, iškart leidžia pamatyti, kad ritė ir procesorius tinkamai sujungti ir susisiekia su implantu. Tai ypač naudinga, jei turite jaunesnį vaiką, kuris galbūt dar negali pasakyti, kai girdi netinkamai.

Naudodami programą „AudioKey“ taip pat galite patikrinti savo vaiko procesoriaus baterijos būseną ir pakeisti nustatymus tiesiai iš savo telefono. Tai taip pat leidžia priskirti „globėjus“, kad mokytojai, auklės ir kiti globėjai galėtų pakeisti nustatymus iš savo telefono, kai jūsų nėra. Be to, galite pamatyti, kiek laiko jūsų vaikas nešioja procesorių kiekvieną dieną, o geriausia – surasti trūkstamą SONNET 2 naudodamiesi funkcija „Rasti mano procesorių“.

6. SONNET 2 yra tvirtas

Nesvarbu, ar jūsų vaikas yra pradedantysis mokslininkas, ar griovimo ekspertas, „SONNET 2“ konstrukcija, skirta apsaugoti nuo laužymo, yra pakankamai tvirta net smalsiausiems mažiems vaikams. „SONNET 2“ ritė ir daugelis kitų jos dalių gali būti patikimai užrakintos, nes buvo optimaliai suprojektuotos, kad jų negalėtų praryti maži vaikai.

Taip pat jei jūsų vaikas mėgsta šokinėti, SONNET 2 to nedarys. Yra daugybė fiksavimo variantų, sukurtų taip, kad jis saugiai laikytųsi vietoje, nesvarbu, ką jūsų vaikas veikia. Išbandykite „Huggy“ – tai diskretiškesnis tvirtinimo variantas, arba „Mellie“ klipą.

7. SONNET 2 yra spalvingas

Yra daugiau nei 191 000 „SONNET 2“ nešiojimo būdų. Nesvarbu, ar jūsų vaikas yra mažas monstras, ar graži princesė, jie gali kūrybiškai pasirinkti spalvas ir dizaino dangtelius bei leisti garso procesoriui atrodyti taip, kaip jie nori. Peržiūrėkite „SONNET 2“ spalvų konfigūratorių ir pradėkite kurti savo unikalų dizainą.