Klausos aparatų priežiūra vasaros metu

Daugumai žmonių vasara yra mėgstamiausias metų laikas. Tačiau klausos aparatų naudotojams šiltesni mėnesiai gali sukelti tam tikrų iššūkių. Štai keletas patarimų, kaip pasirūpinti klausos aparatais, kad jie nesukeltų papildomų rūpesčių vasaros metu.

Nepamirškite atsarginių baterijų

Daugumai mūsų vasara reiškia daugiau laiko praleisto kelyje, paplūdimyje, iškylaujant arba tiesiog mėgaujantis gamta. Nepamirškite su savimi pasiimti papildomų baterijų, kad ir kur eitumėte. Tokiu būdu jums niekada nereikės nerimauti, kad jūsų klausos aparatas išsikraus.

Apsauga nuo saulės: puikiai tinka žmonėms, bet ne taip gerai klausos aparatams

Niekas nemėgsta nudegti. Taigi, jei daug laiko praleidžiate saulėje, apsauginių kremų naudojimas yra beveik neišvengiamas. Tačiau neleiskite, kad kremo nuo saulės patektų ant jūsų klausos aparato. Apsauginiuose kremuose yra aliejų ir cheminių medžiagų, kurios gali sugadinti klausos aparatus. Geriausias sprendimas yra teptis apsauga nuo saulės prieš užsidedant klausos aparatą.

Sausas karštis

Klausos aparatai yra elektroniniai prietaisai, kurie geriausiai veikia, kai yra laikomi sausai, net jei jūsų klausos aparatai ir yra atsparūs vandeniui. Yra labai svarbu saugoti šiuos prietaisus nuo drėgmės ir prakaito. Visada su savimi pasiimkite servetėlių arba audinio gabalėlį ir nusausinkite savo klausos aparatus kelis kartus per dieną.