Geriausias girdėjimas bet kokioje aplinkoje

Nešiojant klausos aparatą nuolat atsiduriama įvairiose skirtingose, besikeičiančiose klausymosi situacijose. UNIQUE klausos aparatai gali akimirksniu įvertinti individualią garsinę aplinką, kurioje klausomasi ir prie jos prisitaikyti atsižvelgiant į individualų klausos sutrikimą.

Atskiros garso klasės sukurtos remiantis realios aplinkos matavimais

WIDEX sukūrė tikslią garso apdorojimo sistemą, kad vartotojai galėtų džiaugtis ypač geru garsu visose klausymosi situacijose. WIDEX UNIQUE™ Sound Class technologija išskirsto skirtingas klausymosi situacijas į atskiras garso klases. Įeinantį garsą sistema analizuoja atsižvelgdama į tam tikras specifines savybes ir nustato, ar aplinkoje girdisi kalbėjimas. Kai kalbėjimas aplinkoje girdimas, sistema koncentruojasi į kalbos girdimumo išryškinimą, tuo tarpu neužfiksavus aiškesnio kalbėjimo aplinkoje, aparatas koncentruojasi į perduodamo garso komforto užtikrinimą.

Pagerinta girdėjimo patirtis

WIDEX UNIQUE suteikia klausos aparato nešiotojui geresnę girdėjimo patirtį daugybėje skirtingų klausymosi situacijų automatiškai, be būtinybės perjungti programą rankiniu būdu.

Kiekviena WIDEX UNIQUE garso klasė nenutrūkstamai analizuoja, ar aplinkoje yra kalbama. Vidinis valdiklis optimizuoja funkcinius nustatymus, todėl individualių garso klasių pakanka, kad būtų užtikrintas geras girdimumas bet kurioje klausymosi aplinkoje.

Labiau patenkinti naudotojai

WIDEX UNIQUE vartotojų apklausos rezultatai parodė, kad net 100℅ jų įvertino, kad yra patenkinti (35℅) arba labai patenkinti (65℅) savo girdėjimo pagerėjimu.

Funkcijos ir privalumai

  • Sound class technologija – nereikia perjunginėti programų
  • Garso klasių išskaidymas – automatiškai atpažįsta ir klasifikuoja garsinę aplinką
  • Kalbos detektorius – nustato, ar aplinkoje yra kalbama
  • Išmanus vidinis valdymas – užtikrina optimalų girdimumą ar komfortą kiekvienoje garso klasėje
  • Nuoseklus valdiklio nustatymų darbas – užtikrina, kad nebūtų jaučiamas diskomfortas, kai klausos aparate keičiasi klausymosi aplinkos režimai