fbpx

Patikimas pasirinkimas

Kai pasirenkate kochlearinį implantą, norite žinoti, kad tai teisingas sprendimas. Norite būti ramūs žinodami, kad jūsų implantas tarnaus daugelį metų. Esame įsipareigoję tiekti jums ir jūsų šeimai tikrai patikimus kochlearinius implantus.

Kiekvienas MED-EL kochlearinis implantas sukurtas taip, kad užtikrintų išskirtinį ilgalaikį saugumą ir patikimumą.

 

✅  Įrodytas dizainas

✅  Puikus implantų patikimumas

✅  Pagaminta Europoje

✅  Išskirtinė MRT sauga 

✅  Patikimi garso procesoriai

Patikimumas, kuriuo galite pasikliauti

Kalbant apie implanto patikimumą gali būti sunku suprasti, ką reiškia visa techninė informacija. Mes žinome, kad jūs priimate sprendimą vieną kartą gyvenime ir esate nusipelnę tikslios informacijos.

MED-EL visada buvo įsipareigoję teikti sąžiningas ir skaidrias patikimumo ataskaitas. Jei dėl kokios nors priežasties vienas iš mūsų implantų turi būti pašalintas arba pakeistas, tai įskaičiuojame į savo patikimumą. Žemiau rasite nuorodą į išsamius ir skaidrius mūsų patikimumo duomenis. Šios išsamios ataskaitos yra teisinga ir sąžininga informacija, kurios nusipelnėte

Pagaminta Europoje

Beveik 30 metų mes išdidžiai gaminome visus MED-EL kochlearinius implantus čia, savo būstinėje Insbruke, Austrijoje. Mes naudojame naujausius gamybos įrenginius, pažangiausius procesus, aukščiausios kokybės komponentus ir išskirtinę kokybės kontrolę. Tai užtikrina, kad kiekvienas MED-EL kochlearinis implantas gali atitikti aukščiausius kokybės ir patikimumo standartus.

Manome, kad ši kryptinga priežiūra ir profesionalus meistriškumas yra būtini kokybei. Štai kodėl, skirtingai nei kitos bendrovės, MED-EL neperduoda savo implantų gamybos užsienyje.

Safety Capacitors

Saugūs kondensatoriai

Kalbant apie tikrai patikimų kochlearinių implantų gamybą, svarbiausia, kas yra viduje. Vienas iš svarbiausių saugos ir patikimumo mechanizmų MED-EL kochleariniuose implantuose yra nepriklausomi saugos kondensatoriai kiekvienam elektrodo kanalui. Šie apsauginiai kondensatoriai veikia kaip apsauga, padedanti užtikrinti, kad implanto stimuliacija visada būtų tiksliai kontroliuojama.

Tiesą sakant, jie tokie svarbūs, kad beveik pusę vietos kochleariniuose implantuose skiriame saugos kondensatoriams. Iš viso yra 14 kondensatorių; po vieną kiekvienam nepriklausomam elektrodo kanalui ir dar du etaloniniams elektrodams.

 

Su nepriklausomais saugos kondensatoriais, apsaugančiais kiekvieną kanalą, mūsų implantai gali saugiai veikti daug greičiau ir užtikrinti pažangesnį garso kodavimą ateinančiais metais.

Dėl šios neįtikėtinai pažangios techninės įrangos MED-EL kochleariniai implantai yra paruošti ateičiai. Kiekviename nepriklausomame elektrodo kanale yra tikslūs saugos kondensatoriai, todėl būsimos garso kodavimo technologijos naujovės turi tiek daug potencialo.

 

Visiškas patikimumas

MED-EL kochleariniai implantai skirti klausai visam gyvenimui – tai reiškia, kad galvojame apie tai, kur būsite po 5, 10 ir 20 metų. Žvelgiant į ateitį, žinome, kad gali tekti atlikti magnetinio rezonanso tyrimą, nes MRT skenavimas tampa vis dažnesnis.

Štai kodėl sukūrėme pirmąjį kochlearinį implantą, užtikrinantį išskirtinį saugumą atliekant 1,5 ir 3,0 Tesla MRT nuskaitymus. Dėl kitų implantų gali prireikti operacijos, kad būtų pašalintas implanto magnetas prieš MRT, arba gali kilti skausmo, diskomforto ar implanto pažeidimo pavojus, o tai tampa patikimumo problema.

Puiki apsauga garantuota

Dėl savo ilgametės ir teigiamos MRT ir kochlearinių implantų patirties siūlome visą gyvenimą trunkančią MRT garantiją. Pažadame pakeisti jūsų implantą tuo labai mažai tikėtinu atveju, jei jis bus pažeistas atliekant MRT tyrimą.

Ši visą gyvenimą trunkanti MRT garantija kochleariniams implantams yra pirmoji ir vienintelė, kurią siūlo bet kuri įmonė. Ji apima visus MED-EL kochlearinius implantus nuo 1994 m. Taigi galite jaustis užtikrintai dėl bet kokių būsimų MRT tyrimų.

Sukurta kasdieniam gyvenimui

MED-EL gamina ne tik tikrai patikimus kochlearinius implantus – bet taip pat kuria visus savo garso procesorius, kad būtų užtikrintas išskirtinis patikimumas. Šie garso procesoriai sukurti taip, kad būtų ypač patikimi. Vidutinis mėnesio paslaugų dažnis rodo, kad mažiau nei 1 % MED-EL garso procesorių siunčiami su problemomis, kurios reikalauja taisymo.

Kodėl tai taip svarbu? Patikimas garso procesorius reiškia patikimą klausą kasdieniame gyvenime – sutaupysite laiko, pinigų ir rūpesčių. Garso procesorių nešiositės visur, kur eisite, todėl įsitikinkite, kad juo galite pasitikėti

Garso procesoriaus patikimumo rodiklis rodomas kaip mėnesinio aptarnavimo dažnio atvirkštinė vertė.

Visą gyvenimą trunkantis klausymas

Nuo pat pradžių iki šių dienų MED-EL vadovavo įkūrėjai – modernaus mikroelektroninio daugiakanalio kochlearinio implanto išradėjai. Mūsų misija – įveikti klausos praradimą, kaip kliūtį bendravimui ir gyvenimo kokybei.

Mums patikimumas nėra investuotojų pajamų ataskaitos procentas. Kiekvienas gavėjas yra asmuo, o ne skaičius. Kai pasirenkate MED-EL, suprantame, kad į mūsų rankas atiduodate savo pasitikėjimą, todėl užtikriname, kad visada būsime su jumis.

  • The SYNCHRONY cochlear implant is MR conditional. Recipients with a SYNCHRONY cochlear implant may be safely MRI scanned at 0.2, 1.0, 1.5, and 3.0 Tesla following the conditions detailed in the instructions for use.
  • Kim, B.G., Kim, J.W., Park, J.J., Kim, S.H., Kim, H.N., & Choi, J.Y. (2015). Adverse events and discomfort during magnetic resonance imaging in cochlear implant recipients. JAMA Otolaryngol Head Neck Surg. 141(1), 45–52. doi: 10.1001/jamaoto.2014.2926.  http://archotol.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=1936465
    These figures represent the percentage of recipients in the study who experienced discomfort, pain, or other complications during 1.5 T MRI (two 3.0 T scans were excluded from the figure). Kim et al. (2015) is a retrospective study looking at 1.5 T and 3.0 T MRI scans performed on CI recipients between 2003 and 2014. The study included 18 individuals; 5 recipients had Advanced Bionics devices, 11 had Cochlear devices, and 3 had MED-EL implants. Advanced Bionics recipients had 9 total 1.5 T scans; Cochlear recipients had 12 total 1.5 T scans and 2 total 3.0 T scans; and MED-EL recipients had 8 total 1.5 T scans.
  • Todt, I. Tittel, A., Ernst, A., Mittmann, P., & Mutze, S. (2017) Pain Free 3 T MRI scans in cochlear implantees. Otology & Neurotology, Epub ahead of print.