Nauja MED-EL dangtelių kolekcija

Nesvarbu, ar naudojate RONDO 3, ar SAMBA 2, įvairūs dangteliai yra puikus būdas pakeisti garso procesoriaus išvaizdą ir pritaikyti jį prie jūsų stiliaus. MED-EL žino, kad daugelis iš jūsų mėgstate dėvėti skirtingus stilius ir nekantraujate išbandyti naujus dizainus. Todėl džiaugiamės galėdami parodyti jums visiškai naują MED-EL dangtelių kolekciją. Dangtelius galima įsigyti RONDO 2, RONDO 3, SONNET serijos garso procesoriams (DL-Coil) ir SAMBA 2.

MED-EL pristato marmurą

Nesvarbu, ar jums labiau patinka juoda ar balta spalva, naudodami naujus „Black Marble“ ir „White Marble“ dizainus galite sukurti elegantišką ir nesenstančią garso procesoriaus išvaizdą, kuri leidžia jums iškart išsiskirti.

 

„Laukiniai“ dangteliai

Kelionė į džiungles, svajonės apie auksines rudens dienas ar kelionės atgal laiku? Pabėkite nuo kasdienio gyvenimo ir pasipuoškite garso procesoriais, kad jie atitiktų jūsų nuotaiką. „Tigrų“, „Rudens lapų“ ir „Retro“ dizainai užbaigia mūsų naują dizaino viršelio kolekciją. Kuris jums patinka labiausiai ?

Jūsų SAMBA favoritai jau ir KI garso procesoriui

Turite kochlearinį implantą, bet norite pasipuošti mūsų populiariu braškių dizainu? Turime gerų naujienų: „Very Berry“ ir „Night Sky“ – jūsų mėgstamiausi SAMBA serijos garso procesorių dizaino viršeliai – dabar taip pat prieinami SONNET, SONNET 2, RONDO 2 ir RONDO 3.

Daugiau apie RONDO 3 bei SONNET 2